16 Nisan 2013 Salı

Cilt Bakım Rutinim


Merhabalar ;
Bugün sizlere cilt bakım rutinim den bahsedeceğim. Öncelikle cilt tipim yağlı ve akneli. Her gün sabah akşam bu ürünleri kullanıyorum.Hepsinden memnun kalarak ve severek kullanıyorum .Bakalım bu ürünler nelermiş :)

Sabah kalkar kalkmaz yüzümü Neutrogena akneli ciltler için pembe greyfurt özlü yıkama jelini yüzüme sürüyorum bekletmeden duruluyorum.Daha ilk yıkamada cildimin yağını alıp götürüyor bu ürünü çok seviyorum. Watsons ve gratislerde belili zamanlarda ürün indirme giriyor haberiniz olsun :)


Yüzümü yıkadıktan sonra Nıvea Stey Clear'ın arındırıcı toniğini makyaj pedine döküp pıt pıt hareketlerle T bölgeme sürüyorum ben yanaklarıma kullanmıyorum.Bu ürün parlama karşıtı ve gayet etkili :)

Yüzümü tonikledikten sonra cildim ne kadarda yağlı olsada neme ihtiyacı var.Hepimiz makyajdan önce veya sabah akşam cilt bakım rutinimizde yüzümü nemlendirmeyi unutmuyoruz.Ben Nivea AQUA SENSETİON ' u   kullanıyorum.Yapısını çok seviyorum ince yapılı ve çabuk emiyor.Makyaj altına çok uygundur.
Yüzümüzü nemlendirdik peki ya göz çevremiz ve göz altı halkalarımız ne olucak işte cevap. Onun içinde gene aynı seriden Nivea AQUA SENSETİON'ının göz çevresi nemlendiricisini kullanıyorum.Gözle görünüz bir fark benim için bu ürününde yapısı ince makyaj için uygundur.

Eğer cildimde yeni yeni sivilceler çıkıyorsa yardıma tabikide Garnier PURE ACTIVE geliyor.Üürünün roll on başlığını sivilcelerin olduğu kısma sürüyoruz hemen bir kuruma gerçekleşiyor.Bunu gün içerisinde aklıma geldikçe sürüyorum kesin sonuç diyebilirim . 
Ben makyajımı Garnier Esas Bakım serisinden temizleme sütüyle çıkarıyorum.Fiyatına göre çok iyi bir sonuç elde ediyorum.Tek seferde makyajı kusursuz çıkarıyor diyebilirim :) 
Ve son olarak haftada 2 defa yüzüme maske yapıyorum Nıvea ALL-IN-1 hepsi bir arada mükemmel bir ürün .Aynı anda 5 etki.Canlandırma,peeling,maske,antibakteriyel,tahrişetmez.Ben haftada iki defa maske şeklinde uyguluyorum göz çevreme sürmüyorum 10 dakika bekletip duruluyorum.Benim cilt bakım rutinim böyle.



Bir sorunuz olursa yanıtlarım .Yeni yazıda görüşmek üzere :)
İletişim:
Mail: kocbusra94@gmail.com

2 yorum: